Bericht versturen
Chongqing Niubai Electromechanical Equipment Co., Ltd.
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Company News About Hoe acrylplaten te kiezen: Chongqing Niu Bai Acrylic leert u de juiste manier om acryl te kiezen?
Evenementen
Contacten
Contacten: Mr. Xiang
Contact nu
Post ons

Hoe acrylplaten te kiezen: Chongqing Niu Bai Acrylic leert u de juiste manier om acryl te kiezen?

2023-12-14
Latest company news about Hoe acrylplaten te kiezen: Chongqing Niu Bai Acrylic leert u de juiste manier om acryl te kiezen?

Met verschillende prijzen op de markt, is het gebruikelijk om twijfels te hebben.Ik zal een paar tips introduceren voor het kopen van transparante acrylplaten, om u te helpen kwaliteitsvolle te kopen.

 

1. Herken door lichtdoorlaatbaarheid: Goede acrylplaten geven puur licht uit wanneer ze worden verlicht door een telefoon zaklamp. Ze worden niet geel of blauw.Hoogwaardige platen hebben een hogere lichtdoorlaatbaarheid.

 

2. Denk aan de kleur van de randen: De randen van uitstekende transparante acrylplaten moeten transparant zijn.ze zijn duidelijk onder de standaard of zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

 

3. Identificeer door zachte rubberrandjes: Om botsingen te voorkomen, worden nieuwe en goede materialen verpakt met zachte rubberrandjes.Dit kan worden gebruikt om onderscheid te maken tussen gerecycled materiaal en nieuw materiaal.Het is echter mogelijk dat gegoten planken zelf PVC-randen hebben. Let op de interface tussen PVC en acryl. Als het duidelijk te geel of wit is, is het ook gerecycled ontbonden materiaal.

 

4. Voel het oppervlak: als het oppervlak van het acrylplaatje glad, rond, fijn en lekker aanvoelt, is het minder waarschijnlijk dat er vingerafdrukken achterblijven.

 

5. Controleer het uiterlijk: Goede acrylplaten hebben een mooi uiterlijk, een goede lichtdoorlaatbaarheid en geen vlekken of weinig kristallenpunten.Ze hebben ook geen nadelige verschijnselen zoals geel of krimpen.In tegenstelling hiertoe worden materialen van slechte kwaliteit geproduceerd uit gerecyclede materialen, waarvan het uiterlijk slecht is met veel vlekken, kristallenpunten en onzuiverheden.

 

6. Identificeer door middel van geluid: als het oppervlak van het acrylplaatje bij tikken een onduidelijk en dof geluid geeft, is het echt.het moet een PS-plaat zijn in plaats van een acrylplaatOok is er aandacht voor het feit dat er veel claims zijn van binnenlands geproduceerde acrylplaten op de markt, die relatief goedkoop zijn.Het zijn waarschijnlijk PS-platen die zich voordoen als acrylplaten..

 

7. Controleer door te branden: Als er een blauwe vlam is bij het branden, bevestigt dit dat het acryl is, een acrylplaat. Als het zwarte rook produceert, dan is het een PS-bord of onderstandaard materiaal.druk op het verbrand gebied met een hard voorwerp en ga dan wegAls er een tekening is, dan is het een geëxtrudeerde acrylplaat.

 

De bovenstaande methoden zijn goede methoden om hoogwaardige transparante acrylplaten te kopen. Bij het kiezen van transparante acrylplaten kun je de kwaliteit ervan onderscheiden door de bovenstaande methoden.

 

Als u meer wilt weten over acryl gerelateerde informatie, kunt u Chongqing Niu Bai Acrylic raadplegen!