Bericht versturen
Chongqing Niubai Electromechanical Equipment Co., Ltd.
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Company News About Het verschil tussen acrylplaten en pc-platen
Evenementen
Contacten
Contacten: Mr. Xiang
Contact nu
Post ons

Het verschil tussen acrylplaten en pc-platen

2023-12-15
Latest company news about Het verschil tussen acrylplaten en pc-platen

Met de populariteit van acryl, zijn veel mensen niet bijzonder duidelijk over het verschil tussen pc board en acryl board in hun dagelijks leven.De redacteur zal kort de verschillen tussen acryl en pc-platen aan iedereen voorstellen..

 

1. Materialen

De basisgrondstoffen van acrylplaten en PC-platen zijn verschillend.PC-platen bestaan voornamelijk uit polycarbonaat en worden geproduceerd met behulp van co-extrusietechnologie.

 

2Uiterlijk.

Zowel acrylpanelen als pc-panelen hebben een goede lichtdoorlatendheid. De lichtdoorlatendheid van acrylpanelen bedraagt meer dan 92% en de lichtdoorlatendheid van pc-panelen kan tot 89% bereiken.Het is moeilijk hen te onderscheiden op basis van dit feit.

 

3Verbranding

Volgens de standaard GB 50222-95 van mijn huis kunnen pc-boards niet branden wanneer ze aan vuur worden blootgesteld. Hun zelfontstekingspunt is 580°C, en ze zullen zichzelf doven nadat ze uit het vuur zijn gehaald.DaaromBij acrylbrand is de vlam helder, zonder rook of belletjes,en het filament kan worden getrokken bij het blussenWanneer gietplaten branden, is er geen rook, geen bubbels en geen snikkend geluid en is er geen gloed bij het blussen.

 

4. slagweerstand

PC-platen hebben een goede slagvastheid en zijn niet gemakkelijk te breken wanneer ze vallen.

 

5.K UV

De UV-capaciteit op het oppervlak van de pc is 5 keer groter dan die van acrylzuur.en pc board kan 10 jaar bereiken.

 

6Prijs.

In vergelijking met acrylplaten is pc-platen duurder dan acrylplaten. Bijvoorbeeld is de prijs van 3 mm dik pc-platen per vierkante meter ongeveer 195 yuan;De prijs van 5 mm dik acryl plaat in hetzelfde gebied is ongeveer 265 yuanAcrylplaten en acryllenzen worden veel gebruikt in tv-schermen, verlichting, ambachten, tentoonstellingen en tentoonstellingen, vervoersfaciliteiten, reclame, meubels en andere gebieden.Acrylplaten, acrylplaat nieuwste offerte tabel moet contact opnemen met onze fabrikant, willen meer weten over acryl of spiegel paneel gerelateerde informatie,Let op onze officiële website of telefoongesprek.